Aiayu ABELLA SHORTS beige

895.00 kr.

Aiayu ABELLA SHORTS beige

Bløde shorts af 100% økologisk bomuld med praktiske sidelommer og en behagelig løs pasform med vidde i benene. ABELLA har delvist elastisk liv og lukkes med lynlås. Det klassiske look får kant af det knælange tomboy-snit, som giver et elegant men samtidig legende look.

Normal til store i størrelsen med et løst snit. Vi anbefaler, at du vælger din almindelige størrelse, eller går en størrelse ned.

100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret –  sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Størrelse

XS, S

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag 11.00 – 16.00

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.