Aiayu LULU SHORTS CHECK Mix Viola

695.00 kr.

Ryd

Aiayu LULU SHORTS CHECK Mix Viola

Casual shorts af 100% økologisk bomuld i en let og luftig kvalitet med elegant struktur i stoffet. LULU har rummelige sidelommer, praktisk baglomme, samt et bredt elastikbånd i livet, som gør dem utroligt behagelige og nemme at have på. De vidde ben giver shortsene et voluminøst udtryk med en elegant, svajende effekt. Klassiske tern i afdæmpede farver.

LULU shorts er normale til store i størrelsen, og har en løs pasform med vidde i benene. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse, eller går en størrelse ned.

100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret –  sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Størrelse

XS, S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. Første og sidste søndag kl.11.00 -16.00.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.