Aiayu ROBERTA DOBBY NEDERDEL Mix Albicant

1,795.00 kr.

Ryd

Aiayu ROBERTA DOBBY NEDERDEL Mix Albicant

ROBERTA DOBBY er en elegant maxi-nederdel med behagelig volumen. Nederdelen er fremstillet i en eksklusiv sammensætning af blød, økologisk bomuld og eksklusiv Eri-silke, som væves sammen i et ternet mønster, der giver et fint fald. Praktiske sidelommmer og behageligt elastisk liv gør ROBERTA til en oplagt garderobeklassiker. Foret med blød bomuldsvoile.

Normal til stor i størrelsen med fleksibelt elastisk liv og voluminøst skørt. Vi anbefaler, at du vælger din almindelige størrelse, eller går en størrelse ned.

Unik sammensætning af 55% økologisk og GOTS-certificeret bomuld fra Chetna Organic, samt 45% Aiayu Eri silke fra Assam, Indien. Syet i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Størrelse

XS, S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.