Aiayu Shirt Petite mix truffle

995.00 kr.

Aiayu Shirt Petite mix truffle

Med sin lette og åndbare sammensætning af certificeret økologisk bomuld i klassiske striber, er Shirt Petite en øjeblikkelig klassiker. Skjorten har en afslappet pasform med masser af volumen, som falder på den helt rigtige måde, og som er nem at style både op og ned. Afslappet pasform med regulær krave, klassiske manchetter og en indvendig strop, som gør at ærmerne kan rulles op.

Shirt har et oversize snit med masser af volumen. Vi anbefaler, at du vælger din almindelige størrelse, eller går en størrelse ned for et mere slim fit.

100% økologisk  Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret –  sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Bomulden er både:

– blød
– åndbar
– behagelig

Størrelse

XS, S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.