Aiayu SHIRT ROBE cocoa

1,495.00 kr.

Aiayu SHIRT ROBE cocoa

Shirt Robe er en klassisk skjortekjole med et løst snit og elegant midi-længde. Kjolen har en voluminøs silhuet med rummelige sidelommer og høje sideslidser, der giver et smukt fald. Enkelt design med få, strømlinede detaljer, som gør Shirt Robe til en tidløs klassiker, du vil vende tilbage til igen og igen.

100% økologisk, GOTS-certificeret bomuld. SHIRT ROBE er designet med et oversize snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse, eller går en størrelse ned ved bestilling.

100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret –  sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Størrelse

XS, S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.