Aiayu Tess cardigan Pure Ecru

3,599.00 kr.

Aiayu Tess cardigan Pure Ecru

Tess er en klassisk cardigan med brede ribkanter, lille v-hals, dropped shoulders og elegante mørke hornknapper. Fremstillet i en luksuriøs blanding af ufarvet lamauld, som er exceptionelt blød og eksklusiv.

Dette produkt er fremstillet i en exceptionelt blød blanding af 82% ufarvet lama-uld og 18% genanvendt polyamid.

Sourcet i Bolivia og strikket i Nepal.

Når et Aiayu-produkt er ‘undyed’ – eller ‘ufarvet’ – betyder det ganske enkelt, at råfibrene ikke er indfarvede eller kemisk behandlet. Nuancerne er derimod helt igennem naturlige – nøjagtig som du vil finde dem på de dyr eller den plante, de stammer fra – med alt hvad det indebærer af variationer og perfekte uperfektheder.

Deres filosofi er kærligt at raffinere det, som naturen allerede har skabt på smukkeste vis. Det betyder blandt andet, at de arbejder med materialernes naturlige farver så ofte som muligt. Naturlige farver er ikke kun rene, bionedbrydelige og mindre forurenende – de er også tidløse, underspillede og utroligt smukke.

Størrelse

S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.