HANDELSBETINGELSER

Velkommen til Cristels.dk. Ved handel på denne webshop accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos os.

Bestilling:
Når du afgiver en bestilling på vores webshop, vil systemet automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilket produkt du har bestilt.

Du skal dog være opmærksom på, at det automatiske svar på e-mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, men en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling.

Når varen er registreret på vores lager, og pakken er klar til afsendelse, vil beløbet på dit køb blive fratrukket din konto. Du vil efterfølgende få tilsendt en e-mail med et track and trace nr. når varen afsendes. Din faktura, som vedlægges pakken, gælder som kvittering for dit køb.

Ved betaling med bankoverførsel sættes ordren først i gang, når vi har modtaget pengene på vores bankkonto.

Betaling:
Hos Cristels.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, MasterCard og Visa elektron samt bankoverførsel. Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

Levering:
Vi leverer til hele Danmark, eksklusiv Grønland og Færøerne. Varer købt på Cristels.dk bliver leveret direkte til din adresse med Post Danmark.
Alle ordrer leveres inden for 1-3 hverdage i Danmark ved betaling med kreditkort. Ved forsinkelser hos Post Danmark kan Cristels.dk ikke drages til ansvar.

Fragt:
Fri fragt ved køb over kr. 700,- i Danmark
Køb under kr. 700,- vil blive pålagt fragtgebyr på kr. 50,-
Alle leveringer indenfor EU sendes med PostNord.
Leveringstiden for standardlevering er 2-5 hverdage.
Levering i EU kr. 200,-

Reklamation
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dog skal det bemærkes, at du som køber, efter 6 måneder selv skal bevise, at fejlen var der på købstidspunktet. Ved alle reklamationer kræves der dokumentation for købet, original faktura/kvittering for køb af den pågældende vare. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler og ved udeblevne leverancer kontakt venligst: webshop@cristels.dk. Cristels dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte eksistere i forbindelse med en reklamation.

Fortrydelsesret:
Cristels.dk yder altid 14 dages fuld returret fra modtagelsen. Du kan derfor returnere dine varer inden for 14 dage efter modtagelsen, varen skal blot være poststemplet på den 14. dag, for at returretten kan opnås.
Returretten forudsætter dog, at varen returneres i væsentligt samme stand som ved modtagelsen: i original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand, således Cristels.dk uden problemer kan sælge varen igen.
Idet den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for Cristels.dk, vil varen ikke kunne anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget.
Yderligere skal det hangtag/mærke som varen er sikret med, være intakt. Er dette beskadiget eller er forsøgt opbrudt, frafalder returretten.

Alle varer der returneres hvor ovenstående ikke er overholdt, eller hvor der er tydelige tegn på brug, vil blive anslået til 100 pct. værdiforringet og vil derfor ikke blive krediteret. Varen kan/vil blive sendt tilbage for købers regning.

Sammen med varen bedes du vedlægge en kopi af fakturaen for købet, således at vi kan finde din ordre i vores system, og tilbagebetale beløbet til det kort som varen er betalt med, dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Cristels.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven.

Returret:
Returvarer skal sendes til:

Cristels
Hørsholm Midtpunkt 40
2970 Hørsholm
Mærkes med Att. Webshop

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.
VEDR. COVID-19 anbefaler vi at benytte PostNord til retur pakker.

Vi gør opmærksom på, at retur pakker sendt som brev, ikke er dækket af forsendelses forsikring og evt. tabte pakker ikke kan drages Cristels.dk til ansvar. Vi opfordrer vores kunder til altid at benytte forsendelse med forsikring og track and trace mulighed.

Hvis du har fået gratis fragt på dit køb, vil fragt kr. 50,- blive modregnet i returbeløbet.

Ved returnering af udsalgsvarer fratrækkes kr. 50,- af købsbeløbet til fragt.

Fragtomkostninger ved returnering refunderes ikke.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Cristels.dk.

Du har desuden mulighed for at aflevere varen personligt i vores butik, hvor samme krav om kopi af faktura er gældende. Dog vil det ikke være muligt af få penge udbetalt for varen i vores fysiske butik, da dette skal foregå i vores webshop.

Forbehold:
Cristels.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vores leverandører samt forsinkelser som Cristels.dk ikke kan kontrollere.

Skulle der opstå tvivlsspørgsmål er du velkommen til at kontakte Cristels.dk på mail: webshop@cristels.dk eller tlf. 45 76 06 66 for vejledning.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.