Aiayu circular sweatshirt wild ocean

1,495.00 kr.

Aiayu circular sweatshirt wild ocean

Klassisk sweatshirt fremstillet af blød, genanvendt bomuld. Sweatshirten er designet med klassisk crewneck og brede ribkanter, samt et behageligt, oversize snit. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

30% recycled bomuld og 70% økologisk bomuld.

Vores cirkulære styles produceres i Portugal af overskudsmateriale fra egen bomuldsproduktion. Alle stofrester fra vores europæiske produktion samles og sendes videre til vores jersey-leverandør, som derefter forvandler det til genanvendt bomuldsgarn via en lang og sirlig proces. Kun rene mono-materialer af 100% naturlige fibre kan genanvendes med succes, og vi er stolte af, at vores materialer er så rene, at de kvalificerer sig til dette. På denne måde sikrer vi, at de nye, luksuriøse garner af genanvendt materiale har lang holdbarhed, og kan bruges til at skabe nye produkter af allerhøjeste kvalitet.

Størrelse

XS, S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket 

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.