Aiayu Cobe cardigan pure soil

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Aiayu Cobe cardigan pure soil

Klassisk cardigan med hornknapper, ribkanter og dropped shoulders. COBE har en kort, boxy silhuet, som giver elegant modspil til de ellers klassiske detaljer, og gør den til en anvendelig hverdagsfavorit.

Fremstillet af 100% Sartuul-uld: en helt særlig uldtype, som stammer fra en sjælden nomadisk fåreart i Mongoliet. Ulden føles dog behageligt velkendt – som den uld, man kender fra sin barndoms sweatre. Sartuul-uld er ekstremt holdbar, og bliver kun blødere og mere behagelig med tiden.

Kort snit med volumen i kroppen. Vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

100% Sartuul-uld: en sjælden race af nomadiske får, som lever på de mongolske stepper. Ulden sources fra ’Green Gold’-projektet – et schweizisk udviklingsprogram, som organiserer kooperativer af nomadiske hyrder fra de mongolske stepper. Projektet hjælper hyrderne med at bevare deres traditionelle livsstil ved at fremme produktionen af fibre, der er forankret i mongolske håndværkstraditioner – fx Sartuul og yak-uld.

Størrelse

XS, S, M, L

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket 

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.