Aiayu Kay uldtørklæde black 50×190

995.00 kr.

Ikke på lager

Aiayu Kay uldtørklæde black 50×190

Kay er et klassisk ternet tørklæde med dekorative frynser. Fremstillet af blød, recycled italiensk uld, som en del af vores cirkulære program, hvor vi passer på hver enkelt stofrest, og giver den nyt liv ved at lave garner af genanvendte materialer. Kun de bedste og reneste mono-materialer er ideelle til genanvendelse, så vi dermed sikrer, at det endelige produkt er af højeste kvalitet med lang levetid – skabt til mange års kærlig brug.

Størrelse: 50 x 190 cm.

100% recycled, italiensk uld.

Produceret som en del af vores cirkulære program, hvor vi passer på hver enkelt stofrest, og giver den nyt liv ved at lave eksklusive garner af genanvendte materialer.

Kun rene mono-materialer af 100% naturlige fibre kan genanvendes med succes. På denne måde sikrer vi, at de nye, luksuriøse garner af genanvendt materiale har lang holdbarhed, og kan bruges til at skabe nye produkter af allerhøjeste kvalitet.

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket 

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.