Aiayu SOFT JACKET CORDUROY Chocolate

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Aiayu SOFT JACKET CORDUROY Chocolate

Blød hverdagsjakke af økologisk bomuldsfløjl. SOFT JACKET CORDUROY kombinerer klassiske designdetaljer og funktionalitet, og resultatet er en elegant jakke, der er ideel som en blød blazer over en let bluse eller tee. SOFT JACKET har et væld af elegante detaljer såsom revers, rummelige forlommer, indvendig brystlomme og hornknapper og er fremstillet af 100% økologisk bomuldsfløjl.

100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret –  sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Størrelse

XS, S, M

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket 

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.