Aiayu SWEATSHIRT Pure Ecru

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Aiayu SWEATSHIRT Pure Ecru

Sweatshirt fremstillet af økologisk bomuld i sin reneste form, helt urørt af kemikalier eller andre skadelige stoffer. 100% ufarvet og naturlig – et blødt og holdbart eksempel på naturens egen dybe og smukke farvepalet. Sweatshirten er designet med klassisk crewneck og brede ribkanter, samt et behageligt, oversize snit.

Fremstillet i samarbejde med vores partner, Organic Cotton Colours (OCC): en organisation, der støtter over 400 brasilianske familiefarme, som stadig dyrker denne sjældne og naturligt farverige bomuld. Over de sidste 30 år har OCC opbygget direkte partnerskaber med farmere baseret på fair trade principper. Alt deres bomuld dyrkes med brug af regnvand og er økologisk.

Aiayus OCC sweatshirt og sweatpants er ikke kemisk processerede på nogen måde, hvilket giver et produkt, der er både rent, bionedbrydeligt og hyperallergent. Den helt igennem naturlige farve kan ændre sig over tid, og giver hvert produkt et unikt look og karakter.

Alle Aiayu x OCC produkter er fremstillet på en bæredygtig fabrik i Portugal.

Sweatshirten er designet med et behageligt, oversize snit, og vi anbefaler, at du vælger din normale størrelse.

Fremstillet af 100% ren og ufarvet økologisk bomuld, ansvarligt sourcet fra Indien og Brasilien.

Størrelse

XS, S, M

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket 

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.