Peoples Republic of Cashmere

Peoples Republic of Cashmere er et nordisk brand, som blev etableret i 2012. Brandet er kendt for at kombinere mongolsk cashmere i højeste kvalitet med et stilrent skandinavisk design.

Historien bag brandet startede med de to venner Hong Reese-You og Emilie Fenst, som var på rundrejse i Mongoliet. På deres rejse stødte de på en lille cashmere producent, som var specialiseret inden for cashmere klæder. Vennerne blev betaget af den høje cashmere kvalitet og besluttede sig for at viderebringe denne opdagelse. Dette resulterede i People’s Republic of Cashmere.

Peoples Republic of Cashmere specialiserer sig i cashmere essentials med et tidløst design. Deres designs afspejler afslappet elegance med fokus på komfort, høj kvalitet og stærke farver. Alle styles er fremstillet af 100% cashmere i højeste kvalitet. Kombinationen af dette resulterer i de fineste styles, som kan anvendes på tværs af sæsoner.

No products were found matching your selection.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.