Nailberry CLEAN neglelak fjerner

195.00 kr.

Ikke på lager

Nailberry CLEAN neglelak fjerner

Clean Nail Colour Remover fra Nailberry er en neglelakfjerner med en innovativ tofasede teknologi, som er spækket med fugt og næring. Alt for at pleje og styrke dine negle, mens den samtidig effektivt fjerner neglelak.

Neglelakfjerneren består af to faser, AHA (Alpha Hydrocy Acids), som er med til at genoprette, forynge og styrke dine negle, samt fase 2, der indeholder muscat rosenolie, som er rig på fedtsyrer. Muscat rosenolien er med til at forbedrer dine negles sundhed ved at nære og fugte neglesengen samt huden omkring neglen.

Den effektive, veganske formel fjerner nænsomt neglelak uden at udtørre huden omkring dine negle. Takket være den acetone-fri formel, er neglelakken velegnet til både natur- og akryl/gel negle.

Neglelakfjerner
Acetonefri
Vegansk
100 ml

Du har altid 14 dage til at returnere eller ombytte varer købt på www.cristels.dk. Læs mere her

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 700 kr. Hvis du bestiller hverdage inden kl. 10.00, sender vi din pakke samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs mere her

Vores åbningstider i butikken er mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 og lørdag kl. 10.00 – 16.00. søndag Lukket 

INSPIRATION

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker.